Észrevétele van?

Darnózseli(12),Mosonmagyaróvár(214),Károlyháza(3),Hédervár(10),Lébény(16),Mosonszentmiklós(13),Öttevény(12)

SZIGETKÖZ-MOSONI-SÍK LEADER EGYESÜLET

(oktatási,szociális,kulturális,egyéb), Helyben: (oktatási,szociális,kulturális,egyéb)

9181 Kimle , Fő út 114.

képviselő: Kimle Község Önkormányzata, melynek törvényes képviseletére jogosult: Balsay Zsuzsanna polgármester

képviselő: Kimle Község Önkormányzata, melynek törvényes képviseletére jogosult: Balsay Zsuzsanna polgármester
Szigetköz és Mosoni-sík, valamint a Nyugat-Dunántúli régió felzárkóztatásának elősegítése az Európai Uniós fejlettséghez, kiemelten az egyesületet létrehozó Helyi Közösséget alkotó térség önkormányzatainak, vállalkozásainak és civil szervezeteinek a fejlesztése. Szigetköz és Mosoni-sík, valamint a Nyugat-Dunántúli régió, kiemelten az egyesületet létrehozó Helyi Közösséget alkotó települések értékeinek, hagyományainak védelme, településeinek fejlesztése és a gazdasági élet élénkítésének szervezése.
Hátrányos helyzetű csoportok, munkavállalási és egzisztenciális nehézségekkel küzdő személyek foglalkoztatásának elősegítése oktatás, képzés, átképzés és a munka világába történő visszajuttatás elősegítése révén.
Szakemberképzés, tudományos- és kutatómunka végzése. Az Európai Uniós pályázati lehetőségek, LEADER folyamat széleskörű megismertetése és kihasználásának támogatása; a térség és a régió lakói életminőségének javítása, ehhez a források felkutatása és kihasználása; az Európai Uniós projektmenedzsment és pályázatkészítés kultúrájának meghonosítása és hatékonyságának fokozása; az egyesület tagjainak képviselete, érdekeinek szervezett, szakszerű védelme; kapcsolatfelvétel és együttműködés más társadalmi szervezetekkel. A társadalmi szervezet kulturális, oktatási, környezetvédelmi, településfejlesztési, nemzetközi és egyéb tevékenységet folytat.