Észrevétele van?

Egerlövő(1),Tard(2),Szihalom(1),Novaj(1)

Mezőkövesd és környéke Lakosságának Egészségéért Alapítvány

(egészségügyi,oktatási), Helyben: (egészségügyi,oktatási)

3400 Mezőkövesd , Mátyás Király u.75.

képviselő: dr. Tóth József elnök

képviselő: dr. Tóth József elnök
-társadalmi támogatással ? az alapítvány vagyonával ? anyagi eszközök biztosítása arra, hogy elősegítse a város és környéke egészségügyi ellátást biztosító Városi Rendelőintézet és a város és környéke egyéb egészségügyi intézménye tárgyi, technikai feltételeinek javítását.
-Orvosi műszerek, felszerelések, eszközök beszerzése és az egészségügy rendelkezésére bocsátása annak érdekében, hogy a betegség-megelőzés, a gyógyítás modern eszközei ne csak a távollévő nagy intézményekben, hanem a Mezőkövesden működő egészségügyi intézményekben is rendelkezésre álljon.
-Hogy elősegítse a modern orvostudományhoz nélkülözhetetlen, korszerű, diagnosztikus és terápiás eszközök beszerzését, a betegségek korai felismerése, a hatékonyabb gyógyítás elérése érdekében.
-Hogy anyagilag hozzájáruljon az egészségügyi intézmények műszaki feltételei javításához, korszerűsítéséhez.
-hogy hozzájáruljon az orvosi ténykedés során használt egyszer használatos eszközök, gyógyszer és szakmai anyagok beszerzéséhez,
-elősegítse a rendelőintézet és más egészségügyi intézmények orvosi karának a tudományos munkában való részvételét. Hozzájáruljon a dolgozók szakmai önképzésének, továbbképzésének, a szakmai konferenciákon, kongresszusokon való részvétel anyagi feltételeinek megteremtéséhez.