Észrevétele van?

Darnózseli(3),Mosonmagyaróvár(22),Hédervár(1),Lébény(1)

Kimle és Novákpuszta Természet és Faluvédő Közhasznú Egyesület

(természetvédelem,egészségügyi,oktatási,kulturális), Helyben: (természetvédelem,egészségügyi,oktatási,kulturális)

9181 Kimle , Fő u. 122.

képviselő: Dr. Pilt Richárdné

képviselő: Dr. Pilt Richárdné
A helyi közösségek fejlesztése a nemzet és a térség hagyományos értékei, valamint a kulturális örökség iránt fogékony, elkötelezett és tenni akaró polgárok, civil szervezetek támogatása, az erkölcs, a kultúra, a szolidaritás, az egyének boldogulása-képviselete érdekében. Célunk továbbá megszervezni az összefogást, és segítséget nyújtani Kimle, Novákpuszta és tágabb térsége (Szigetköz) társadalmi, gazdasági kulturális felemelkedéséért.
Természeti és épített értékeink megőrzése, helyi oktatási-nevelési intézmények és civil szervezetek környezetvédelmi kezdeményezéseinek, programjainak támogatása.
Támogatjuk az egészségügyi hatóság betegség-megelőző programjai népszerűsítését, küzdelmet az alkoholizmus, a dohányzás, a narkotikumok fogyasztása és az erkölcsöt romboló káros jelenséget, valamint a környezetszennyezés ellen. Az egészséges társadalom megteremtése érdekében elősegíteni akarjuk a személyes gazdasági függetlenségét, a Kárpát-medence népeinek igaz barátságát, nemzetiségeinkkel való együttműködést a közös haza és sorsvállalás jegyében.