Észrevétele van?

Etyek(3),Páty(5),Törökbálint(8),Budaörs(31),Sóskút(4)

Kemence Varázsa Közhasznú Alapítvány

(oktatási,szociális), Helyben: (oktatási,szociális)

2051 Biatorbágy , Szent László u. 59.

képviselő: Horváth Endréné ( elnök )

képviselő: Horváth Endréné ( elnök )
Értelmileg akadályozott, megváltozott munkaképességű, hátrányos helyzetű felnőttek támogatása. Fogyatékos személyek napközbeni ellátása, ilyen intézmény működtetése. Későbbiekben akkreditált, védett munkahelyek létesítése. A támogatottak elsődlegesen a felsorolt térségben élnek: Biatorbágy, Bicske, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Etyek, Érd, Herceghalom, Páty, Perbál, Pusztazámor, Sóskút, Telki, Törökbálint.

A támogatás elsősorban arra irányul, hogy segítséget nyújtson, az erre létrejövő intézmény(ek) ellátottjai, dolgozói, segítői munkakörülményeinek fejlesztésében, szakmai továbbképzésében, az ellátottak egészséges életmódjának, társadalmi beilleszkedésének kialakításában. Ennek érdekében az elkészített termékek értékesítésében. Az alapítvány ebben a körben az intézmény felszerelésének javítását, optimalizálását valósítja meg, biztosítja szakemberek bevonását az intézmény működéséhez és kapcsolatot tart más intézményekkel, velük együttműködik.
Az alapítvány távlati céljai, hogy fogyatékos személyek részére lakóotthont hozzon létre. Célja, hogy a felnőtt sérültek szellemi fejlődését előmozdítsa. A sérültek értelmi- és manuális képességeit, annak gyakorlását, fejlesztését, olyan módon, hogy megteremtse az emberi értékek és egyéni készségek fejlesztésének egységét. A fenti tevékenységeket egy más tapasztalatokkal rendelkező francia közösség (Jean Vanier Bárka Közösség) mintájára, keresztény szellemben folytatja.