Észrevétele van?

Budapest XIV. ker(118),Budapest VI. ker(87),Budapest V. ker(100),Budapest IV. ker(61),Budapest III. ker(119),Budapest II. ker(123)

General Sportkör

(sport,egészségügyi,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet), Helyben: (sport,egészségügyi,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet)

1138 Budapest , Váci út 188.

képviselő: Kovács András

képviselő: Kovács András
Elsősorban Budapest területén szervezi a szakosztályaiban folyó sporttevékenységet, valamint - ezzel azonosan fontos területként kezelve - országszerte megvalósítja közhasznú programjait. Sporttevékenységén belül a versenysport, a szabadidősport, és a szeniorsport területét, fontosságát tekintve egyenrangúan kezeli. Tagja kíván lenni a sportágait irányító hazai szövetségeknek, valamint kapcsolatokat ápol azok tagszervezeteivel. Tagja kíván lenni, továbbá mindazon szakmai vagy érdekképviseleti szervezeteknek, amelyek előmozdítják a Sportkör céljait. Célja tovább, hogy a környezetében élő emberek számára alapvető érték legyen az életminőséget javító, a szenvedélybetegségeket kerülő, illetve azt megelőző, valamint rendszeres fizikai aktívitást folytató és környezetére is szemléletformáló hatást gyakorló egészségmagatartás. A sporttevékenység alapvetően a szakosztályi kereteken belül folyik, míg a nevelő, oktató, képességfejlesztő, ismeretterjesztő, kulturális és környezetvédő tevékenységet egyedi rendezvények során kívánják megvalósítani.