Észrevétele van?

Maglód(11),Ecser(1),Nagytarcsa(7),Pécel(25),Budapest XVIII. ker(142),Budapest XVI. ker(125),Budapest X. ker(129)

Felzárkózás a hátrányos helyzetűek felzárkóztatásáért Alapítvány

(intézményi,oktatási,szociális,kulturális), Helyben: (intézményi,oktatási,szociális,kulturális)

1171 Budapest , Gömbvirág utca 26.

képviselő: Égető Imréné Rácz Edit

képviselő: Égető Imréné Rácz Edit
A szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat továbbtanulásban, szakmaszerzésben és elhelyezkedésben segítő szervezetek támogatása. A hátrányos helyzetű gyermekek, tanulók ellátásában közreműködő intézményrendszer fejlesztésének támogatása, valamint a hátrányos helyzetű fiatalok nevelését, oktatását szolgáló pedagógiai programok, megoldások, eljárások kifejlesztésének támogatása.
Szociográfiai felmérések támogatása a hátrányos helyzetű fiatalok életkörülményeiről. Humán-kutatás fejlesztés. A hátrányos helyzetűek munkába állását elősegítő szervezetek támogatása. Olyan tanoda működésének támogatása, szervezése, melyeknek célja a hátrányos helyzetű vagy munkanélküli személyeknek, különösen akiknél szociális helyzetük az otthoni tanulást nem teszi lehetővé, iskolai oktatás melletti korrepetálása.
Tankönyveket, oktatási segédanyagokat biztosít a tanodához, biztosítja továbbá a tanoda működéséhez szükséges helyiséget, viseli a közüzemi költségeket és a tanodában tanulók étkezési költségeit. Máshova nem sorolt közösségi, képzési lehetőségek támogatása. Hátrányos helyzetű, nyugdíjas korú személyek üdülését, közösségi foglalkoztatását, képzését és kulturális fejlesztését elősegítő szervezetek támogatása.