Észrevétele van?

Budapest XIV. ker(268),Budapest VI. ker(217),Budapest V. ker(308),Budapest IV. ker(62),Budapest III. ker(133),Budapest II. ker(187)

Aluminium Felületkezelők Magyarországi Szövetsége

(oktatási,érdekképviselet), Helyben: (oktatási,érdekképviselet)

1137 Budapest , Teréz krt. 27. II/1.

képviselő: Dömölki Ferenc dr., Liber Kázmér

képviselő: Dömölki Ferenc dr., Liber Kázmér
Az alumínium felületkezelési eljárásaira elsősorban anodizálás és festésére vonatkozó ismeretek bővítése, a tagvállalatok közötti e- gyüttműködés szervezése, a korszerűség, a minőség , a műszaki szín- vonal növelése és a kereskedelmi, gazdasági információk közvetlen cseréje révén.

A 12. sorszámú végzéssel nyilvántartásba vett célokon felül képviseli a tagok érdekeit, az aluminium felületkezelésével kapcsolatos szakmai kérdésekben. A tagok közötti közvetlen kapcsolattartás, kooperáció, rendszeres szakmai előadások, képzések szervezése és lebonyolítása, új technológiák, szakmai tapasztalatok kicserélésének szervezése. Tanulmányutak szervezése korszerű technológiák megismerése céljából. A szakterületen tevékenységet végző vállalatoknál vizsgálatok, ellenőrzések végzése, korszerű, egységes ellenőrzési eljárási rendek kidolgozása, a korszerűség, a minőség, a műszaki színvonal növelése érdekében. Kapcsolattartás az ESTAL-lal (Aluminium Felületkezelők Európai Szövetsége) az európai műszaki és gazdasági információk cseréjének biztosítása érdekében.