Észrevétele van?

Pellérd(12),Pécsudvard(5),Magyarsarlós(1),Kozármisleny(27),Bogád(6),Nagykozár(8),Martonfa(2),Hosszúhetény(29),Orfű(15),Cserkút(8),Bicsérd(9),Kökény(5),Keszü(7),Pogány(14),Mánfa(6)

A balesetben sérült, végtagamputált betegekért Alapítvány

(egészségügyi), Helyben: (egészségügyi)

7627 Pécs , Szeder utca 28.

képviselő: a kuratórium elnöke Dr. Molnár Margit, a kuratórium titkára Weimanné Heim Veronika, kuratóriumi tag Dr. Gerner Éva

képviselő: a kuratórium elnöke Dr. Molnár Margit, a kuratórium titkára Weimanné Heim Veronika, kuratóriumi tag Dr. Gerner Éva
A traumás femur (és általában végtamamputált) betegek ellátása egy teljesen új rendszerű végtagpótló protézissel, az ehhez szükséges műtéti beavatkozások költségeinek, az implantátumok árának és a rehabilitációs kezelésnek a betegek általi finanszírozáságoz történő hozzájárulás.
Az osseointegráció és az OPRA technika kísérletes vizgálata,kutatása. A fenti módszer tanulmányozása és az elért eredmények bemutatása érdekében külföldi tanulmányutakon, kongresszusokon való részvételhez történő támogatásnyújtás.
OPRA technikával végzett műtéti eljárások bevezetésének elősegítése a klinikumban. A megszerzett tapasztalatok és ismeretek elterjesztése a hazai orvosok között. Tudományos kongresszusok, wordshopok szervezése és lebonyolítása.