Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Sóskút szociális civil szervezetek


Találatok száma: 4
1. oldal

A Sóskúti Iskola Diákjaiért Alapítvány

(intézményi,sport,oktatási,szociális,kulturális)

2038 Sóskút, Tulipán u. 9.
képviselő: Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár kuratóriumi elnök (önállóan) (képv.: Kuzselné Schóber Ágnes igazgató, 2038 Sóskút, Petőfi Sándor u. 129.)
A gyerekek szabadidős tevékenységéhez, alkotó munkájához szükséges eszközök biztosítása, a tárgyi feltételek javítása, korszerűsítése (pl. játszó- és sportudvar).
Szakmai tanulmányutak, kulturális, tanulmányi és sportversenyek, programok szervezése, feltételeinek biztosítása, finanszírozása, megyei regionális és országos versenyekre való utaztatás támogatása.
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tevékenységéhez kapcsolódó nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása.
Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói, szüleik, pedagógusai együttműködésének, közös programjainak támogatása (továbbképzések, előadások, fórumok rendezése, szervezése).
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói képességének fejlesztése, a kiemelkedő képességű tanulók speciális fejlesztési lehetőségeinek biztosítása, a tehetséges tanulók nyelv- és számítástechnika tanulásának segítése a jól tanuló hátrányos helyzetű tanulók támogatása.
Erdei iskolák, tanulmányi kirándulások támogatása. ... >>

Békés Öregkor Alapítvány

(szociális)

2038 Sóskút, Szent Orbán út 1912 hrsz.
képviselő: Kovács József
Támogatni anyagilag és erkölcsileg a Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon (1029 Bp., Templomkert u.2.) erre rászoruló lakóit. ... >>

Kaláka Felkészítő Otthon Alapítvány

(szociális)

2038 Sóskút, Bajcsy Zsilinszky u. 14.
képviselő: dr. Weisz Mária, Jenei Károlyné dr., Szabó Ákosné elnök
Szellemi fogyatékos fiatalok önálló életvezetésének támogatása. ... >>

Szép Öregkor Alapítvány

(kulturális,szociális)

2038 Sóskút, Szent Orbán út 1912.hrsz.
képviselő: Edelényiné Kovács Györgyi, Kovács József, Szegedi Lajosné
A Művészotthon erre rászoruló tagjainak támogatása. ... >>
1. oldal