Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Sóskút sport civil szervezetek


Találatok száma: 7
1. oldal

A Sóskúti Iskola Diákjaiért Alapítvány

(intézményi,sport,oktatási,szociális,kulturális)

2038 Sóskút, Tulipán u. 9.
képviselő: Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár kuratóriumi elnök (önállóan) (képv.: Kuzselné Schóber Ágnes igazgató, 2038 Sóskút, Petőfi Sándor u. 129.)
A gyerekek szabadidős tevékenységéhez, alkotó munkájához szükséges eszközök biztosítása, a tárgyi feltételek javítása, korszerűsítése (pl. játszó- és sportudvar).
Szakmai tanulmányutak, kulturális, tanulmányi és sportversenyek, programok szervezése, feltételeinek biztosítása, finanszírozása, megyei regionális és országos versenyekre való utaztatás támogatása.
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tevékenységéhez kapcsolódó nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása.
Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói, szüleik, pedagógusai együttműködésének, közös programjainak támogatása (továbbképzések, előadások, fórumok rendezése, szervezése).
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói képességének fejlesztése, a kiemelkedő képességű tanulók speciális fejlesztési lehetőségeinek biztosítása, a tehetséges tanulók nyelv- és számítástechnika tanulásának segítése a jól tanuló hátrányos helyzetű tanulók támogatása.
Erdei iskolák, tanulmányi kirándulások támogatása. ... >>

Habsburg Eilika Alapítvány

(sport,kulturális)

2038 Sóskút, IV.Károly király u. 1.
képviselő: dr. Fabiny Tamás, Dr. Schweitzer József, dr. Várszegi Asztrik, Fáth Péter, Frans Frederik Mootz, Heinz Arnold Polster
A szociális munka és tevékenységek támogatása, családsegítés, időskorúak segítése, környezetvédelmi programok és kutatások elősegítése, kulturális kiadványok kiadása és kiadásuk támogatása, valamint a fenti célok megvalósításának elősegítése a médiában való ismertetés útján. Rehabilitációs tevékenység és sporttevékenység támogatása. ... >>

Községi Sportkör Sóskut

(sport)

2038 Sóskút, Fő u.
képviselő: Lizicska Róbert ... >>

Sóskut község sportéletének fenntartása, fellendítése javára alapítvány

(sport)

2038 Sóskút, Ady E.u.16.sz.
képviselő: . Kuratórium
A község meglévő sportágazatának fejlesztése, egyéb tömeg- és szabadidő sporttevékenység létrehozása. ... >>

Sóskút Községi Sport Egyesület

(sport)

2038 Sóskút,
képviselő: Tóth János elnök ... >>

Sóskút Sportklub Egyesület

(sport)

2038 Sóskút, Gárdonyi út
képviselő: Bihari Attila elnök, Tóka János alelnök
Sporttevékenység ... >>

Sóskúti Tenisz Club

(sport)

2038 Sóskút, Petőfi u. 99.
képviselő: Dr. Mrázik Márta elnök, Tóth János alelnök
Sport ... >>
1. oldal