Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Sóskút intézményi civil szervezetek


Találatok száma: 4
1. oldal

A Sóskúti Iskola Diákjaiért Alapítvány

(intézményi,sport,oktatási,szociális,kulturális)

2038 Sóskút, Tulipán u. 9.
képviselő: Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár kuratóriumi elnök (önállóan) (képv.: Kuzselné Schóber Ágnes igazgató, 2038 Sóskút, Petőfi Sándor u. 129.)
A gyerekek szabadidős tevékenységéhez, alkotó munkájához szükséges eszközök biztosítása, a tárgyi feltételek javítása, korszerűsítése (pl. játszó- és sportudvar).
Szakmai tanulmányutak, kulturális, tanulmányi és sportversenyek, programok szervezése, feltételeinek biztosítása, finanszírozása, megyei regionális és országos versenyekre való utaztatás támogatása.
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tevékenységéhez kapcsolódó nemzetközi kapcsolatok kiépítése és ápolása.
Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói, szüleik, pedagógusai együttműködésének, közös programjainak támogatása (továbbképzések, előadások, fórumok rendezése, szervezése).
Az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola és Könyvtár tanulói képességének fejlesztése, a kiemelkedő képességű tanulók speciális fejlesztési lehetőségeinek biztosítása, a tehetséges tanulók nyelv- és számítástechnika tanulásának segítése a jól tanuló hátrányos helyzetű tanulók támogatása.
Erdei iskolák, tanulmányi kirándulások támogatása. ... >>

Andreetti Károly emlékére nemesen érző szív a gyermekekért Alapítvány

(intézményi,oktatási)

2038 Sóskút, Tulipán u. 9. sz.
képviselő: Kummer János Béla
Andreetti Károly életútját és munkásságát dokumentáló anyagok felkutatásá val és fldolgozásával a nevét viselő iskola környezetkulturájának fejlesztése, alakítása. A diákok és pedagógusok munkájának elismerése, támogatása. ... >>

FÉLKRAJCÁR Alapítvány a Sóskúti Óvodásokért

(intézményi,oktatási)

2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 1/A.
képviselő: Schubert Erzsébet elnök
A sóskúti napköziotthonos óvodába járó gyermekek támogatása. Az oktatást segítő eszközök, játékok beszerzése. ... >>

Nóniusz -Lovas Alapítvány

(intézményi,oktatási)

2038 Sóskút, Bajcsy-Zs.61.
képviselő: Litauszky Ferenc
A Fóti Gyermekvárosban élők és a térség általános iskolábian tanuló gyermekek számára térítésmentes lovaglás, illetve a lóápolás elsajátításának biztosítása, továbbá a magyar lótenyésztés fellendítése. ... >>
1. oldal