Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Nagytálya oktatási civil szervezetek


Találatok száma: 1
1. oldal

KÉZ A KÉZBEN GYERMEKEKÉRT 2005 Alapítvány

(intézményi,oktatási,szociális)

3398 Nagytálya, Radnóti út 3.
képviselő: kuratóriumi elnök Rabóczki Zoltán
Az egri kistérségben élő 20 hetes-14 éves gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése, a gyermeki személyiség érzelmi, testi, értelmi és szociális fejlődésének elősegítése és az ehhez szükséges feltételek biztosítása.
A bölcsődei és óvodai ellátásban nem részesülő, továbbá az iskolai oktatásban részesülő gyermekeknek az iskolai nyitvatartási idején kívüli, valamint az iskolai napközit vagy tanulószobai ellátást igénybe nem vevő gyermek családi napköziben történő, nem közoktatási célú ellátása.
A családi napközi a családban nevelkedő gyermekek számára nyújt életkoruknak megfelelő nappali felügyeletet, gondozást, nevelést, étkezést és foglalkoztatást. A fogyatékos gyermekek számára sajátos szükségleteikhez igazodó ellátás biztosítása.
A 20 hetes-14 éves korú gyermekek időszakos felügyeletének biztosítása, napi 2-3 óra időtartamban, eseti jelleggel a szülő igénye szerint, a kornak megfelelő játékok és fejlesztések biztosításával.- ... >>
1. oldal