Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Keszü természetvédelem civil szervezetek


Találatok száma: 2
1. oldal

Bátor-Derby Lovas Egyesület

(sport,természetvédelem,kulturális)

7668 Keszü, Petőfi Sándor utca 71/2.
képviselő: elnök Takács János
Szabadidő hasznos eltöltése, a helyi sportélet támogatása; sérült gyermekek hippoterápiája; falusi turizmus előmozdítása; a belföldi és külföldi kirándulások, kulturális és sport találkozások lebonyolítása; a kulturális és sportbarátság népszerűsítése, eredményességének növelése, működési feltételeinek, célkitűzéseinek elősegítése; természeti környezet védelme, nemzetközi kulturális, sport és baráti és cserekapcsolatok. ... >>

Keszüért Egyesület

(sport,természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet)

7668 Keszü, Petőfi Sándor utca 24.
képviselő: elnök Szabóné dr. Knipl Katalin
A szociálisan problémás helyzetű rétegek segítése, leszakadó csoportok szociális gondjainak megoldása. Információs háló kialakítása és működtetése a faluban, helyi újság szerkesztése. Hosszú távú cél a szociális hátrányok tompítása, prevencióra való törekvés.
Egészséges életmód, egészségmegőrzés, családi egység megőrzése és helyreállítása.
Gyermek oktatási és művelődési programok 3-14 év közötti gyermekeknek.
Általános közösségi programok szervezése, hagyományok újraélesztése, közösségi programokba való bekapcsolása, a helyi társadalom közösségi éltének kapcsolatrendszerének segítése. Ifjúsági és szabadidős tömegsport és táborok szervezése és lebonyolítása, helyileg és az országon belül. Főállású ifjúsági referens és sportreferens státusz létrehozása.
Hátrányos helyzetű csoportok - kiemelten a roma kisebbség - társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése. Roma kultúra felkutatása, megismertetése a faluval, erre alapozva közös közösségfejlesztési programok létrehozása.
Általános közösségfejlesztés:
A helyi közösség munkahelyi-gondjainak enyhítése, foglalkoztatási programok végrehajtása. A helyi önkormányzattal közösen foglalkoztatási koncepció létrehozása. Alternatív foglalkoztatási programok. Helyi Erőforrás térkép készítése. Falugondnoki hálózat kiépítése.
Falusi- és lovas- turizmus létrehozása, népszerűsítése a már meglévő lótartó, lovagoltató emberekkel közösen. Falukép kialakítása, a falu népszerűsítése.
Környezet- és természetvédelem.
Érdekvédelem. Ingyenes jogsegélyszolgálat létrehozása. Információ-áramlás elősegítése.
A település sportoló fiataljainak - segítése, támogatása. ... >>
1. oldal