Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Harc érdekképviselet civil szervezetek


Találatok száma: 4
1. oldal

Harcért Civil Szövetség

(sport,természetvédelem,oktatási,kulturális,érdekképviselet,egyéb)

7172 Harc, Vörösmarty tér 7.
képviselő: Erdősné Aranyos Györgyi Erzsébet
Harc és környéke szeretetének terjesztése, lokálpatrióta életforma kialakítása, támogatása, fejlesztése szabadidő, sport és egyéb kulturális események szervezése és támogatása, a község oktatási intézményei sikeres működésének támogatása, falufejlesztés, műemlékvédelem, környezetvédelem, természeti és épített értékeink megóvása, emberközpontú község kialakításáért tenni kívánó erők összefogása. ... >>

Harci Családosok Érdekvédelmi Egyesülete

(érdekképviselet,egyéb)

7172 Harc, Fő utca 9.
képviselő: elnök Fuchs Tamás
Az élet és az anyaság tiszeletére nevelés, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítése; a nagycsaládosok sajátos érdekeinek képviselete és szolgálata; felmutatni a társadalomnak azokat az értékeket, amelyeket az eggyermekes, kétgyermekes és nagycsaládosok képviselnek; a nagycsaládosok egymást ismerő és segítő közösségekké szervezése; a fiatalok, fiatal házasok, házaspárok, mint poteciális nagycsaládosok bevonás az egyesület munkájába; az egyesületbe lépett nagycsaládosok érdekeinek képviselete; értékeink felmutatása a családnak, mint a társadalom legkisebb egysége fontosságának hangsúlyozása; a családok helyzetének könnyítése különböző olcsó vásárlási akciók keretében; együttműködési szerződések kötése különböző segítőkész vállalatokkal, vállalkozókkal, Kft.-kel; kutúrális programok szervezése, közös kirándulások elősegítése. ... >>

Harci Nyugdíjasok Érdekszövetsége

(érdekképviselet)

7172 Harc, Fő utca 59.
képviselő: elnök Paksi István ... >>

HARCI ROMÁKÉRT EGYESÜLET

(természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet)

7172 Harc, Kossuth Lajos utca 42.
képviselő: Novák Anna
Az egyesület összefogja a harci romákat közös célok megvalósítása érdekében, képviselve a településen élő roma kisebbség érdekeit különböző gazdasági, kultúrális és társadalmi szervezeteknél.
- A romák részére korszerű- szabadidős lehetőségek, kultúrális élet biztosítása. Roma gyermek- és ifjúságvédelem, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet.
- Romák esélyegyenlőségének elősegítése.
- Az itt élő romák igényeinek felmérése, az elképzelések összehangolása, fontossági sorrendek megállapítása, a megvalósításhoz szükséges pénz előteremtése.
- A romák aktivizálása, és részükre a tevékeny közösségi élet lehetőségének megteremtése.
- A természetjárás, mint életforma, és rajta keresztül a természet szeretetének népszerűsítése.
- A roma fiatalok ösztönzése arra, hogy tevékeny részesei legyenek a környezet és a természet védelmének.
- A harci Romák munkahely teremtés lehetőségének kiaknázása.
- Felvilágosító, ismeretterjesztő előadások szervezése ( ezek az előadások a tanuló roma ifjúság pályázati lehetőségeikről. A fiatalokat fenyegető veszélyekről szólnának, Például a drogokró, az AIDS-ről, stb...).
- Együttműködés, kapcsolattartás az önkormányzattal, nyugdíjasok érdekszövetségével, más helyi társadalmi szervezetekkel, egyházakkal.
- Az egyesület tevékenységéről elektronikus és nyomtatott tájékoztatás nyújtása. ... >>
1. oldal