Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Dunaharaszti természetvédelem civil szervezetek


Találatok száma: 2
1. oldal

Partizán Cowbolyok Nemzetközi Kulturális Egyesülete

(sport,természetvédelem,kulturális)

2330 Dunaharaszti, Határ út 13.
képviselő: Csík Orsolya titkár - az elnök akadályoztatása esetén önállóan, Nádai-Nagy Péter elnök - önállóan, a bankszámla felett a tikárral együttesen
Ilessze a mai magyar lovas kultúrába az amerikai kontinensen régen mindennapos gyakorlatot, a lovakkal való természetes kommunikációt, lovaglási módszereket, a lovas nyelvben már ismert horsemanship gyakorlatot, ami magyar kifejezéssel élve egy lóközpontú, a lovat tiszteletben tartó emerre jellemző lovaglási módszer.
Fejlessze, s az érdeklődők számára tegye lehetővé ezen módszerek megismertetését, az ilyen módon történő lovaglás elsajátítását. Szervezzen olyan eseményeket, versenyeket, kurzusokat, amelyek alkalmasak e módszerek elsajátítására, népszerűsítésére. Terjessze a lótartásban is a természetközelibb módszereket, gyakorlatot, és legyen aktív a lóvédelem, illetve az állatvédelem más terültén is.
Magyarországon integrálja a szabadidős western, illetve egyéb lovas sportot kedvelőket, különös tekintettel a fiatal és leendő lovasokra is, valamint a régi cowboy hagyomány őrző, gyakorló túrázó, mai vadnyugati hagyományőrző lovasokat.
Lehetősége szerint tegye lehetővé a lovakkal való közelebbi kapcsolatot már egészen kiskorú gyermek részére is.
Támogassa a nem verseny, s nem eredmény centrikus, de a lovaglást és a lovakkal történő szabadidő kulturált, családi eltöltését is.
Sérült, vagy egyéb sürgős esetekben lovak vagy más, a lovagláshoz kapcsolódó társállatok mentése, állatorvoshoz juttatása, szükség esetén átmeneti elhelyezésük biztosítása.
Fejtsen ki széles körben propagandát a lovak kizsákmányolása ellen, s ezen állatok társállati rangra emelése érdekében.
Lehetőségei szerint működjön együtt a magyarországi és európai hasonló szervezetekkel, illetve az egyesület honlapján, az interneten keresztül is terjessze céljait, kiemelten az állatok védelmét, illetve az állatvédelmi törvény minden állatra szóló betartását. ... >>

Protego Európa Természetjáró és Környezetvédő Egyesület

(sport,természetvédelem)

2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 55.
képviselő: Fekete József Csaba elnök, Formanek Zsolt Ádám, Lengyel Tibor
sporttevékenység, természetjárás, környezetvédelem ... >>
1. oldal