Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Cserkút egyéb civil szervezetek


Találatok száma: 2
1. oldal

Cserkúti Horgász Egyesület

(sport,természetvédelem,kulturális,érdekképviselet,egyéb)

7673 Cserkút, Rákóczi utca 14.
képviselő: elnök Béres Imre
Tagjai részére a horgászat feltételeinek biztosítása, a horgászcélú tevékenység szervezése.
Tagjai horgászérdekeinek képviselete, kedvező horgászlehetőség biztosítása, a szövetségi tagságból származó jogok érvényesítése.
A horgászsport fejlesztése és népszerűsítése.
A jogszbályok, az alapszabály és a horgászerkölcs szabályainak tiszteletben tartása, a horgászoknak a természet szeretetére és védelmére való nevelése.
A horgászat, illetve a horgászegyesület hagyományainak őrzése és ápolása.
Horgászcélú hasznosítású vizek szakmai kezelése, működtetése, halnevelés és a vizeken való horgászat. A horgászvíz értékmegőrző fejlődésének biztosítása.
Az ifjúság szakmai és erkölcsi nevelése. ... >>

Cserkúti Polgárőr Egyesület

(közbiztonság,egyéb)

7673 Cserkút, Petőfi S. utca 14.
képviselő: elnök Papp Szilárd
Cserkút és Baranya megyei települések közrendjének és közlekedésbiztonságának védelme, a bűncselekmények megelőzése, a bűn- és baleset megelőzése, a környezetvédelem, a gyermek-és ifjúságvédelem érdekében önkéntes tevékenységet fejt ki, a társszervekkel, a társszervezetekkel, a Baranya megyében működő más polgárőr egyesületekkel, és egyéb szervezetekkel együttműködve.
Cserkúton és Baranya megyei településeken a bűnalkalmak korlátozásával az ismertté vált bűncselekmények számának mérséklése, a közrend és a közbiztonság javítása, a lakoság és a bűnüldöző, valamint szervezetek közötti bizalom és együttmükődés erősítése. ... >>
1. oldal