Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Ásványráró intézményi civil szervezetek


Találatok száma: 1
1. oldal

"Ásványráró Jövője" Közalapítvány

(intézményi,sport,egészségügyi,oktatási,kulturális,szociális)

9177 Ásványráró, Rákóczi u. 14.
képviselő: Lappints Tiborné
Ásványráró lakói számára egészségügyi - , sport -, szociális - , művelődési - és oktatási szolgáltatások nyújtására alkalmas intézményi hálózat megteremtése, illetve a meglévők korszerűsítése.
Egészségügyi szolgáltatás: új betegség-megelőzési-, diagnosztikai-, és terápiás módszerek és eljárások bevezetése. Az egészségügyi alapellátást biztosító épületek korszerűsítésének támogatása, új egészségügyi intézmény létesítésének támogatása.
Sport, oktatás: az általános iskola és a napköziotthonos óvoda testnevelés oktatását, valamint a községi tömegsportot megalapozó tornacsarnok felépítése, működésének folyamatos támogatása. Új sportpálya kialakítása a tornacsarnok körüli területen mellyel a község sport -, és szabadidő centruma létrejöhet. Az általános iskolai oktatás egy épületen belül történő végzéséhez a meglévő kétszintes iskolaépület tetőterének beépítése. A napköziotthonos óvoda épületének átalakítása új, az általános iskolai menza szerepét is ellátó étkezde felépítése. Az általános iskolai és az óvodai nevelés, oktatás feltételrendszerének javítása, lehetőségeinek bővítése.
Szociális szolgáltatás (Ksztv. 26. § c. pont 2., 1993. évi III. törvény 56. § (1) bekezdés, 57. § (1) bekezdés d. pont és 63. § (2) bekezdés): szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, házi segítségnyújtás. Idősek napköziotthonának létrehozása, az időskorúak szociális ellátásában új módszerek bevezetése, házi segítségnyújtás biztosítása, az önálló életvitel fenntartásában és az ellátott és lakókörnyezete higiéniás körülményei megtartásában való közreműködés.
Művelődési szolgáltatás: a község kulturális ellátásához nélkülözhetetlen faluház létrehozása, működtetése. A közművelődési feltételek, lehetőségek kijavítása. ... >>
1. oldal