Észrevétele van?

Keresés

Civil szervezetek keresése.

Helyi hírek

Helyi Szervezetek

egészségügyi, egyéb, érdekképviselet, kulturális, közbiztonság, oktatási, sport, szociális, intézményi, természetvédelem, környezetvédelmi, tűzoltó

Hernádbűd civil szervezetek


Találatok száma: 1
1. oldal

Hernádbűd Településért Alapítvány

(természetvédelem,oktatási,kulturális,egyéb)

3853 Hernádbűd, Rákóczi utca 58
képviselő: Rakaczki István
a./ Az alapítvány célja Hernádbűd település és környezete arculatának formálása, épített és természeti környezetének rendbetétele, ápolása, környezetvédelmet és tájvédelmet elősegítő kezdeményezések támogatása, a község közösségi és kulturális életének szervezése, más közösségekkel való kapcsolatépítés, mikrotérségi fejlesztési tervekbe illeszkedő tevékenységek megteremtése, közös pályázatok összeállítása.
b./ A település evangélikus templomának az épület és a táj jellegéhez igazodó többfunkciós kulturális célra történő hasznosításának előmozdítása.
c./ A teleülés épített és történelmi emlékeinek feltárása, megóvása, fejlesztése, bemutatása a nagyközönség számára, a térség legendáinak, emlékeinek felkutatása.
d./ A település jellemző adottságainak figyelembevételével a közterek, középületek felújítása, a természeti és tájvédelmi tevékenységek kiszélesítése, különös tekintettel a Hernád folyóra, a bronzkori földvárra és a különböző korok településmaradványaira.
e./ Turisztikai fogadókapacitás kiépítése, szálláshelyek és szolgáltató tevékenységek létrehozása, üzemeltetése. Helyi és térségi rendezvények szervezése, lebonyolítása, együttműködés a kistérséggel.
f./ A helyi és mikrotérségi önszerveződések ösztönzése, támogaása, az elszármazottak felkutatása, a velük való kapcsolattartás a mikrotérség érdekében.


Az alapítvány közhasznú tevékenysége:
nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés,
kulturális örökség megóvása,
természetvédelem, állatvédelem,
környezetvédelem. ... >>
1. oldalTámogassa a NOE helyi szervezeteit!

Nagycsaládosok Országos Egyesülete www.noe.hu
Helyi szervezetek: www.noe.hu/helyiszerevzetek
Adó 1 % Adószám: 19024471-1-41