Észrevétele van?

Kunsziget(4),Győrújfalu(1),Abda(5),Ikrény(2),Győrszemere(2),Koroncó(4),Töltéstava(2),Nyúl(3),Győrújbarát(6),Bőny(2),Gönyű(2),Kisbajcs(4),Vámosszabadi(1)

Zsejkepusztai Lovas Egylet

(sport,természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet), Helyben: (sport,természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet)

9022 Győr , Szent István út 37. fszt. 2.

képviselő: Ifj. Liszkai Dezső

képviselő: Ifj. Liszkai Dezső
A szabadidős és a versenyszerű lovaglás támogatása. Lovas túrák és találkozók szervezése. Az egészséges életmód, a lovas természet közeli életérzés és a lovas sportok népszerűsítése. A különféle lovas eseményekhez kapcsolódó, a lovaglást, a lótartást népszerűsítő események rendezése, az eseményeken való részvétel. Közreműködés a szabadidős és a sport lovasok képzésére szolgáló tanfolyamok szervezésében, koordinálásában. A fenti célok megvalósítását biztosító lovak tenyésztése, kiképzése, lovas oktatás. A szövetségek és más sportegyesületek által megrendezett eseményeken, versenyeken való részvétel. Az egyesületben tagsági viszonnyal rendelkezők sportbeli képzése, oktatása, szakmai felkészülésének biztosítása. Kapcsolatok létesítése és fenntartása a hasonló tevékenységet folytató külföldi egyesületekkel, szervezetekkel. Ifjúság nevelés, drogprevenció, az egészséges életmódra nevelés. A lovas hagyományok, tradíciók megőrzése, ápolása. A közvetlen környezet térség, régió hagyományainak megőrzése, ápolása. A szigetköz természeti és történelmi emlékeinek megőrzése, ápolása.