Észrevétele van?

Bagod(7),Teskánd(6),Babosdöbréte(2),Gellénháza(12),Csatár(5),Bocfölde(3),Kisbucsa(4),Alsónemesapáti(4),Zalaszentiván(12),Nagypáli(7),Kiskutas(2)

Zala Megye Polgári Védelmi Szövetsége

(természetvédelem,érdekképviselet,egyéb), Helyben: (természetvédelem,érdekképviselet,egyéb)

8900 Zalaegerszeg , Széchenyi tér 5.

képviselő: Kemény József

képviselő: Kemény József
A Magyar Köztársaság Alkotmányában rögzített jogokra és
Kötelezettségekre figyelemmel a Honvédelmi, a Polgári Védelmi, a Katasztrófavédelmi törvényekben és a háború áldozatainak védelmére vonatkozó, Genfben 1949. augusztus 12-én kötött nemzetközi egyezmények I. és II. kiegészítő jegyzőkönyvében megjelölt polgári védelmi, katasztrófavédelmi feladatok végrehajtásában való közreműködés, melyben igényli a lakosság legszélesebb körének, illetve minden érdekszférájának az odaadó, áldozatkész támogatását.
A ZMPVSZ kiemelkedően közhasznú tevékenységet végezve közreműködik Zala megyében az állampolgárok polgári védelmi, katasztrófavédelmi és egyéb humanitárius védelmi felkészítésben, védelmük szervezésében azzal a céllal, hogy az állampolgárok képesek legyenek önmaguk, családtagjaik, embertársaik életét, vagyontárgyait eredményesen oltalmazni, menteni elemi csapások, természeti és ipari katasztrófák, valamint fegyveres konfliktusok esetén.