Észrevétele van?

Vámospércs(23),Hosszúpályi(24),Mikepércs(19),Hajdúsámson(37),Bocskaikert(14),Hajdúböszörmény(164),Hajdúszovát(25),Ebes(19),Nagyhegyes(13),Balmazújváros(92)

XXI. SZÁZAD EMBEREI ALAPÍTVÁNY

(intézményi,természetvédelem,egészségügyi,oktatási,kulturális), Helyben: (intézményi,természetvédelem,egészségügyi,oktatási,kulturális)

4030 Debrecen , Selyem u. 8. 2/5.

képviselő: elnök: Gyalog Gábor

képviselő: elnök: Gyalog Gábor
Magyar lakosság egészségkultúrájának, egészségmegtartásának fejlesztése, életmódváltás segítése. Az egészségügyi intézményrendszer átalakulásának és fejlődésének támogatása. Oktatás és tehetséggondozás támogatása, az ehhez szükséges dologi és személyi feltételek biztosítása. Tanulók javát szolgáló fejlesztő-, és nevelőmunka lehetőségeinek kiszélesítése. Iskolai oktatás színvonalának, eredményességének növelése. Támogatásnyújtás a tehetséges diákok részére, képzésük mind sokrétűbb, sokoldalúbb fejlesztése. Az alap, a közép és felsőfokú oktatás terén a pedagógusok és kortárs segítők felkészítése, a megoldás orientált módszerek alkalmazására a képességfejlsztés - tanulás módszertan, stressz kezelés, karriermenedzsment, személyiségfejlesztés - terén. Kiemelt cél az élő és élettelen természeti értékek megőrzése, szemléletformálás, a természetvédelmi, kutatási, oktatási, nevelési és ismeretterjesztési tevékenységek támogatása különböző oktatási és kulturális intézményekkel együttműködve. A környezettudatos életforma kialakítása. A felnőtt társadalom, a fogyasztók környezeti tudatosságának erősítése.