Észrevétele van?

Nagykovácsi(64),Budakeszi(143),Remeteszőlős(10),Solymár(96),Budapest XIII. ker(1215),Budapest XII. ker(1028),Budapest III. ker(1116),Budapest I. ker(706)

Új Mozaik Lions Klub Egyesület

(sport,természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet), Helyben: (sport,természetvédelem,oktatási,szociális,kulturális,érdekképviselet)

1025 Budapest , Vihorlát utca 10.

képviselő: Kalocsa János

képviselő: Kalocsa János
A Lions Klubok Nemzetközi Szövetsége hálózatához tartozó társa- dalmi szervezet létrehozása és működtetése, amelynek tagjai többek között olyan nemes célok megvalósítása érdekében működnek együtt, mint a rászoruló személyek vagy szervezetek, illetve alapítványok támogatása természetbeni vagy más anyagi juttatás formájában. A juttatások forrásának előteremtésénél az egyesület tagjai szellemi tudásuk és szakmai elismertségükből adódóan elsősorban jótékonysági rendezvényeket szerveznek és bonyolítanak, valamint a közhasznú szervezetekről szóló törvényben meghatározottak figyelembe vételé- vel adományokat gyűjtenek, illetve az alábbiak szerint valósítják meg ezen alapszabályban meghatározott céljaikat: Segítik a rászoruló egyéneket, családokat és közösségeket, ré- szükre nyújtott pénzbeli vagy más támogatással, a rászoruló ifjúságot emberibb életvitelük megteremtésében tanul- mányaik folytatásában, különös figyelmet fordítva a hátrányos hely- zetű tehetséges fiatalokra, részükre életminőségüket javító progra- mok kidolgozásával, megvalósításával és támogatásával, ösztöndíjak biztosításával, a hátrányos helyzetű családok és a fiatalok részére az üdültetés, valamint pihenő-, sport-, szabadidős, környezetvédelmi és művészeti tevékenységet előmozdító táborok, ismeretterjesztő utazások megva- lósítását.