Észrevétele van?

Nagykovácsi(18),Budakeszi(35),Solymár(28),Budapest XIII. ker(279),Budapest XII. ker(283),Budapest III. ker(303),Budapest I. ker(143)

Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-európai Térség Fejlesztéséért

(egészségügyi,oktatási,szociális), Helyben: (egészségügyi,oktatási,szociális)

1026 Budapest , Nagyajtai utca 1/b.

képviselő: Bullain Bernardné Talyigás Katalin, Dr.Hegyesi Gábor

képviselő: Bullain Bernardné Talyigás Katalin, Dr.Hegyesi Gábor
A magyarországi szociális ellátórendszer szakmai színvonalának javítása, fejlesztése, valamint felkészítése az európai integrációra.
A szociális ellátások terén innovatív módszereknek a hazai viszonyokhoz való adaptálása; hozzájárulni a szociális ellátórendszer szakemberképzésének korszerűsítéséhez; a szociálpolitika tudományos hátterének fejlesztése; a szociális és egészségügyi ellátás fejlesztését előmozdító kutatási programok, projektek szervezése és lebonyolítása; oktatási anyagok, segédanyaok, szakmai publikációk, valamint tantervek készítése és megjelentetése; innovatív programok tervezése és komplex lebonyolítása; szakmai konferenciák és nemzetközi műhelyprogramok szervezése; diplomás munkanélküliek komplex elhelyezkedéséi tanácsadása és munkaközvetítése. Alacsonyan képzett, nem tanuló és nem dolgozó felnőttek munkához vagy/és tanuláshoz segítése komplex program segítségével; foglalkoztatási célú nonprofit szervezetek számára pályázatírási információ és segítség nyújtás; szenvedélybetegek reszocializációjának elősegítése a foglalkoztatás révén; diplomás munkanélküliek egyes rétegeire vonatkozó speciális programok, így a roma diplomások, a gyesről, gyedről újra munkába állni kívánó nők távmunkába segítése; a pályakezdő fiatalok és az 50 év felettiek elhelyezkedését segítő speciális programok megvalósítása; vállalkozás elősegítő és atipikus foglalkoztatási megoldásokra vonatkozó programok; az egyetemi városokban az elhelyezkedést segítő szervekkel együttműködve szakmai műhely létrehozása és működtetése; a népjóléti tagozat területén a nonprofit vállalkozások létrejöttének támogatása; a munkanélküliség mérséklését, a foglalkoztatás bővítését segítő tevékenységek, programok megvalósítása, ilyen célú helyi nonprofit szervezetek segítése, folyamatos szakértői támogatása. E célokat elsősorban közgazdasági, jogi, szociálpolitikai, számviteli, management stb. Szakértelem nyújtásával, illetve ezekre való folyamatos felkészítés, szupervízió, monitorozás, konzultációk nyújtása útján kíván segíteni.