Észrevétele van?

Sajóbábony(11),Varbó(8),Szirmabesenyő(17),Felsőzsolca(41),Bükkszentkereszt(14),Bükkaranyos(12),Kistokaj(9),Mályi(27)

Ökorello - A Te Világod Alapítvány

(természetvédelem,oktatási,kulturális,környezetvédelmi), Helyben: (természetvédelem,oktatási,kulturális,környezetvédelmi)

3534 Miskolc , Kiss Tábornok út 20 I/3

képviselő: Bakos István Szabolcs

képviselő: Bakos István Szabolcs
Az alapítvány alapvető célja környezettudatos gondolkodású közösségek létrehozása.
A regionális és országos jelentőségű környezetvédelmi programok tervezése és kivitelezése, valamint magyar állampolgárságú és külföldi fiatalok részvételére egyaránt lehetőséget biztosító ifjúsági környezetvédelmi mozgalom létrehozása.
Az alapítvány tevékenységei között prioritást élvez az önkéntesség népszerűsítése, önkéntesei számának növelése, társadalmi összefogás megteremtése környezetvédelmi ügyekben, illetve innovatív, újszerű kezdeményezések életre hívása ? a fenntartható fejlődés jegyében.
Az alapítvány kiemelten fontosnak tartja a fiatalok környezetvédelmi szemléletformálását, a környezeti nevelési programokban való részvételt, az oktatási intézmények tevékenységének és a diákok által elért regionális és országos jelentőségű eredmények, alkotások bemutatását és a környezetvédelmi szakképzések megismertetését.
Az alapítvány Zöldmunka Programja keretében hozzá kíván járulni a fiatalok foglalkoztatottságának növeléséhez, a pályakezdési nehézségek áthidalásához. Ezzel párhuzamosan specifikus ismeretközlő kurzusokat szervez.
Az alapítvány segítséget kíván nyújtani a diákok számára modern természet- és környezetvédelmi, valamint európai uniós ismeretek közreadásával, ennek eszközeként nyomtatott sajtótermékeket jelentet meg.
Az alapítvány céljai érdekében kulturális tevékenységet is végez, ennek megfelelően a célcsoportoktól függően lehetősége van a kisközösségi rádiózás, valamint a közszolgálati rádiózás tevékenységeit gyakorolni.