Észrevétele van?

Sajóbábony(11),Varbó(8),Szirmabesenyő(17),Felsőzsolca(41),Bükkszentkereszt(14),Bükkaranyos(12),Kistokaj(9),Mályi(27)

Miskolci Nefrológiai Központ BetegeiértKözhasznú Alapítvány

(intézményi,sport,egészségügyi,oktatási,kulturális), Helyben: (intézményi,sport,egészségügyi,oktatási,kulturális)

3526 Miskolc , Szentpéteri kapu 76.

képviselő: Dr. Ladányi Erzsébet

képviselő: Dr. Ladányi Erzsébet
A Miskolc, Szentpéteri kapu 76.szám alatt található FMC Nefrológiai Központ betegeinek gyógyítása és szakszerű kezelése. - A Nefrológiai Központ korszerűsítése, modern gyógyító eszközök beszerzése és a gépi berendezések bővítése. - A Központ technikai felszereltségének folyamatos javítása és bővítése. - Egészségmegőrzés, rehabilitációs tevékenység, nevelés, oktatás, kulturális-, sporttevékenység.

Az alapítvány céljai az alábbiak szerint egészül ki:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Miskolci Nefrológiai Központban és Szatellita Dialízis Központokban ápoltak és az ott dolgozók kulturális és sport tevékenységeinek szervezése és ezen tevékenységek finanszírozása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Nefrológiai Központban és Szatellita Dialízis Központokban dolgozók szakmai képzése és továbbképzése. A dolgozók részére továbbképzések, tanfolyamok és konferenciák szervezése, ezen tevékenységek közzététele, publikálása. Együttműködés önkormányzatokkal, illetve más intézményekkel és szervezetekkel.
A helyi lakosság tájékoztatása az alapítvány működéséről és célkitűzéséről. A dializált betegek, életminőségének javítására irányuló helyi és térségi programok szervezése, bekapcsolódás regionális és országos programokba.

A fenti célokkal összefüggő hazai és nemzetközi kapcsolatok kialakítása, hazai és nemzetközi konferenciálkon továbbképzéseken való részvétel. Konferenciák szervezése.
A fenti célok megvalósításához szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítása.