Észrevétele van?

Nagykovácsi(18),Budakeszi(35),Solymár(28),Budapest XIII. ker(279),Budapest XII. ker(283),Budapest III. ker(303),Budapest I. ker(143)

Fülimplantáltak Egyesülete

(intézményi,egészségügyi,oktatási,szociális), Helyben: (intézményi,egészségügyi,oktatási,szociális)

1029 Budapest , Ördögárok utca 83.

képviselő: Varga Péter János

képviselő: Varga Péter János
a fülimplantáltak érdekképviselete, amelynek keretében eljár az illetékes hatóságoknál, különösképpen az egyenlő bánásmód jogi céljainak megvalósítása érdekében, másrészt a társadalmat tájékoztatja a fülimplantáltak helyzetéről és életéről. Kiemelt figyelmet kap a középfül-, cochlearis- (belsőfül), és agytörzsi implantátumokkal érintett személyek helyzetének, életmódjának és társadalmi elfogadottságának javítása.
● Az egyesület ezen célkitűzéseit az Egészségügyi Minisztérium fülimplantáltakra vonatkozó, vagy érintő jogalkotási tervezeteinek véleményezésével, a fülimplantáltak Egészségpénztárak előtti képviseletével kívánja megvalósítani. E mellett fülimplantátumokat gyártó gazdasági társaságok, a fülimplantáltakat képviselő más szervezetek, a klinikák és a fülimplantátumokkal élők közötti kapcsolattartást kívánja elősegíteni szakmai konferenciák, szakemberek továbbképzése és Fülimplantáltak Egyesülete című időszakos kiadvány megjelentetésével. Ezeket a célokat iskolai ismeretterjesztő órák megtartásával, a védőnői hálózathoz tartozóknak tartott továbbképzésekkel egészíti ki.
● Az egyesület egyben céljaként határozza meg a hozzá forduló friss fülimplantátummal rendelkező személyek rehabilitációjának szervezését, szakmai tájékoztatását