Észrevétele van?

Egerszalók(3),Egerszólát(1),Ostoros(1),Noszvaj(1),Felsőtárkány(3),Egerbakta(2)

FOR FITT Sportegyesület

(sport,egészségügyi,oktatási), Helyben: (sport,egészségügyi,oktatási)

3300 Eger , Katona tér 3.

képviselő: elnök Fajcsák-Matis Zsófia

képviselő: elnök Fajcsák-Matis Zsófia
Az egyesület sporttevékenységet folytat, melynek keretein belül elsősorban olyan embereket tömörít, akik a szabadidős sportprogramok iránt érdeklődnek, legyen szó egyéni, illetve csoportos foglalkozásokról.
- Az egyesület feladata, hogy a sportközönség számára színvonalas szabadidő eltöltési lehetőséget, valamint aktív klubéletet alakítson ki és működtessen minden korosztály számára a diákoktól a nyugdíjasokig.
- Az egyesület szabadidős sportokat (mint pl.: fitness, aerobic, funkcionális tréning, jóga, zumba stb.), valamint az egészséges életmód sporttal és helyes táplálkozással történő javítását kívánja népszerűsíteni és támogatni, egyéni és csoportos sportfoglalkozások, egészségnapok, életmód és táplálkozási tanácsadások, állapotfelmérések és különböző egészségügyi szűrések szervezésével és lebonyolításával.
- Az egyesület csoportos és egyéni edzéseket, versenyeket és rendezvényeket szervez napi rendszerességgel, amelyeken az egyesület tagjain kívül más személyek is részt vehetnek.
- Az egyesület speciális csoportok (vakok és gyengén látók, illetve siketek és halláskárosultak) számára is lehetőséget kíván biztosítani szabadidős sporttevékenységek gyakorlására
- A sportegyesület különös gondot fordít a fiatal tehetségek felkutatására, azok sportszakmai előmenetelének biztosítására, valamint a hátrányos helyzetben-, illetve a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségének megteremtésére.