Észrevétele van?

Dunavecse(11),Szalkszentmárton(6),Rácalmás(5),Perkáta(2),Kisapostag(3),Baracs(4),Nagyvenyim(3)

Dunaújvárosi Atlétikai Club

(sport,oktatási), Helyben: (sport,oktatási)

2400 Dunaújváros , Városház tér 1.

képviselő: Pók Ferenc elnök

képviselő: Pók Ferenc elnök
A rendszeres sportolás, testedzés biztosítása, az ilyen igények felkeltése. Az egyesület tagjainak a szabadidő egészséges és kultúrált eltöltésének biztosítása.
A sportegyesület tagjainak nevelése, az ifjúság sportbeli képességeinek fejlesztése.
Működési területén az oktatási intézmények tanulóinak és a lakosság testnevelési és sporttevékenységének segítése.
Egyesületi versenyszakosztályok működtetése. A versenysportra alkalmassá tehető, tehetségesnek ítélt fiatalok kiválasztása, felkutatása, sportszakmai, pedagógiai és erkölcsi nevelésük rendszeres és folyamatos biztosítása, versenyzővé válásuk elősegítése. Kiemelkedő teljesítményű sportolók nemzetközi sportrendezvényeken történő szerepeltetése.
Színvonalas sportversenyek szervezésével és rendezésével a város lakosságának szórakoztatása, kikapcsolódásának elősegítése. A sporttörvény rendelkezéseinek megfelelően elősegíteni azon feltételrendszerek kialakítását, amelyek hozzájárulnak a sport piaci típusú átalakításához, a hivatásos versenyrendszer üzleti alapjainak megteremtéséhez. Az egyesületet támogató szponzorok hírnevének minél szélesebb körű megismertetése a rangos hazai és nemzetközi versenyeken kifejtett marketing tevékenységével. Biztosítani, hogy az egyesület jó reklámhordozó legyen a város és az egyéb szponzorok részére.