Észrevétele van?

Budapest XIV. ker(268),Budapest XIII. ker(235),Budapest VII. ker(144),Budapest V. ker(308)

CoachOK Szakmai Szövetség

(oktatási,érdekképviselet), Helyben: (oktatási,érdekképviselet)

1068 Budapest , Benczúr utca 14. II/3.

képviselő: Wieszner Edit

képviselő: Wieszner Edit
CoachOK Szakmai Szövetség egy dinamikusan fejlődő, szakmai hitelességen alapuló, a coaching szemléletű ? megoldásorientált rendszerszemléletű ? tanácsadás különböző válfajait képviselő tagokat tömörítő szervezet, mely az alábbi célkitűzések megvalósítására alakult:
a) a coaching szemléletű tanácsadás sokszínűségének, alkalmazhatóságának széles körben való megismertetése, valamint a coaching módszertan különböző alkalmazási irányzatainak ? kiemelten is a life-, business-, executive- és healthcoachingnak- bemutatása, illetve a szakmát gyakorló szakemberek (coachok) bemutatkozásának támogatása. Szakmai szinergiák kialakítása egyfelől a coaching szemléletű tanácsadók, mint szalmájuk képviselői között, másfelől a coachok és a társadalom egyéb szereplői, hazai és külföldi gazdasági-, illetve társadalmi szervezetek tagjai között.
b) a coaching szemléletű tanácsadók szakmai érdekvédelmének ellátása; aktív szakmai fórumként való működés; az egyesülettel tagsági jogviszonyban álló coachok szakmai specializációjának bemutatása; új módszertanok megismertetésével, szakmai képzésekkel és találkozókkal a coachok szakmai tevékenységének folyamatos fejlesztése; valamint a szakma promóciós és alkalmazási hatékonyságának növelése; továbbá a coaching szakma és az egyesület tagjai szakmai hitelességének erősítése.