Észrevétele van?

Halásztelek(11),Diósd(25),Budapest XXI. ker(94),Budapest XI. ker(403)

CivilPress Egyesület

(kulturális), Helyben: (kulturális)

1223 Budapest , Erzsébet királyné út 16. B.

képviselő: Németh Árpád Dávid

képviselő: Németh Árpád Dávid
Támogatni a demokrácia, a független és plurális tájékoztatás, a szólásszabadság, a civil öntudat és a civil kontroll fejlesztését és érvényesülését.
Támogatni az emberi és állampolgári jogok védelmét, segíteni a fogyasztóvédelem és a környezetvédelem civil ügyeit, és elősegíteni a kisebbségek érdekérvényesítését.
Támogatni a civil magánszemélyek és civil szervezetek olyan társadalmi szerepvállalását, amely a civil társadalom megerősítését és a hatékony civil kontroll kialakítását szolgálja.
Biztosítani a hozzáférhetőséget minden olyan információhoz, hírhez és tudósításhoz, amelynek ismerete szükséges a nyilvánosság számára az egyéni és közösségi jogok és érdekek megfelelő érvényesítéséhez.
A modern info-kommunikációs technikák által nyújtott lehetőségek kihasználására felkészíteni azokat a civil magánszemélyeket, akik valamilyen nehézség miatt ebben a folyamatban hátrányt szenvednek.
Serkenteni a civil magánszemélyek közötti együttműködést, támogatni a civilek által képviselt értékek és érdekek megjelenítését a nyilvánosságban, illetve elősegíteni ezek társadalmi érvényesülését.
Elektronikus kiadványok útján informálni a civil magánszemélyeket a hazai és nemzetközi civil eseményekről, és elősegíteni a civilek bekapcsolódását a hazai és nemzetközi civil mozgalmakba.
Bemutatkozási és híradási lehetőséget biztosítani minden olyan civil magánszemélynek és civil szervezetnek, akik/amelyek társadalmilag hasznos, pl. közérdekű ügyeket képviselnek.
Serkenteni a civil szervezetek közötti együttműködést, támogatni a civil szervezetek által képviselt értékek és érdekek megjelenítését a nyilvánosságban, illetve elősegíteni ezek társadalmi érvényesülését.
Elektronikus kiadványok útján informálni a civil szervezeteket a hazai és nemzetközi civil eseményekről, és elősegíteni a civil szervezetek bekapcsolódását a hazai és nemzetközi civil mozgalmakba.