Észrevétele van?

Mosonszolnok(8),Újrónafő(4),Máriakálnok(11),Halászi(15),Bezenye(7),Levél(11),Feketeerdő(5),Kimle(14),Károlyháza(3)

City Golf Club Sport Egyesület

(sport,oktatási,kulturális), Helyben: (sport,oktatási,kulturális)

9200 Mosonmagyaróvár , Kossuth u. 99.

képviselő: Döme Gábor

képviselő: Döme Gábor
A golf sportágat űző játékosbázis növelése; utánpótlásnevelés; a golf sport elterjedését szolgáló események, versenyek szervezése; a golf szakági és tömegsport tevékenység művelése, szervezése és támogatása; a golf sportág technikai, szakmai és humán erőforrásainak bővítése. Az egyesület célja továbbá a golf sport hagyományainak ápolása.
Az egyesület a cél elérése érdekében különösen az alábbi tevékenységeket végzi: golf sporteseményeket szervez; népszerűsíti a golfot, mint sportot és szabadidős tevékenységet, ilyen tárgyú programokat szervez és támogat, azokban közreműködik; elősegíti tagjai golf-sport tehetségének fejlődését; rendszeres edzési lehetőséget nyújt tagjai részére.
Az egyesület a sportról szóló 2004. évi I. törvény hatálya alatt működik.
Az egyesület sporttal össze nem függő tevékenységet, valamint sporttevékenységével összefüggő kereskedelmi tevékenységet (ideértve az egyesület vagyoni értékű jogainak hasznosítását is) csak kiegészítő tevékenységként folytathat. A sportlétesítmények használata, illetve működtetése ? e rendelkezés alkalmazásában ? az egyesület alaptevékenységének minősül.