Észrevétele van?

Kunsziget(9),Győrújfalu(12),Abda(21),Ikrény(16),Győrszemere(8),Koroncó(12),Töltéstava(9),Nyúl(22),Győrújbarát(37),Bőny(6),Gönyű(13),Kisbajcs(11),Vámosszabadi(8)

ARTISTS of ART/ Művészet Művészei / Alapítvány

(oktatási,szociális,kulturális), Helyben: (oktatási,szociális,kulturális)

9021 Győr , Kisfaludy u. 4.

képviselő: Dr. Németh Mária Magdolna, társelnök Velekei László, titkár Csete Zsófia

képviselő: Dr. Németh Mária Magdolna, társelnök Velekei László, titkár Csete Zsófia
Az alapítvány célja a nagyígéretű, ifjú tehetséges művészek útra indulásának segítése, hogy repülhessenek. Repüljenek!
Az alapítvány elsődleges célja az ifjú, tehetséges művészek felkutatása a tánc-, a zene- és a vizuális művészetek, valamint ezek társművészeteinek területén. Alternatív működési lehetőséget kíván teremteni és a későbbiekben biztosítani az alapítvány tánckultúra, a zene- és a vizuális művészetek (képző-, ipar-, fotó-, filmművészetek és design), valamint a társművészetek területén a hagyományos struktúrán kívüli produkciók létrejöttéhez, melynek megvalósításától a hazai ? és szűkebb értelemben véve a regionális ? tánc-, zene- és vizuális művészeti élet működési keretei részbeni megújulása, és szakmai értelemben való kiszélesítése remélhető.
Az alapítvány a magas kvalitású, igaz értékek képviseletét tűzi ki céljául, értékteremtő és ? megőrző szerepet kíván betölteni.
Az alapítvány kiemelten támogatja hazai ? szűkebb értelemben regionális ? és nemzetközi, valamint közös produkciók létrejöttét a már említett művészeti ágak körében.
Az alapítvány a művészet igazságát magas szinten képviselni és határok nélkül az egyetemes emberi kultúra fejlődését igaz értékek hozzáadása, teremtése, támogatása útján kívánja elősegíteni.
Ezen elsődleges ? és általános ? célkitűzéseket konkretizálandó az alapítvány következőcélok megvalósítása érdekében tevékenykedik:
A magyar és külföldi kortárs művészek és az ő egyéni művészetük széles körben történő megismertetése, bemutatása, terjesztése, a művészek támogatása, együttműködésük, közös produkciók megteremtésének elősegítése, melyhez az alapítvány előadások, kiállítások, koncertek, rendezvények, bemutatók szervezésével járul hozzá, valamint azzal, hogy lehetőséget teremt az alkotóknak, hogy kipróbálhassák művészi elképzeléseiket, és visszajelzést kapjanak munkájuk fejlesztéséhez.
Az alapítvány célja az ifjú, tehetséges ? elsősorban profi és az amatőr ? művészek, ígéretes tehetségek felkutatása és támogatása, valamint hátrányos helyzetű tehetségek segítése.
Az alapítvány kiemelt célja a ?Fiatalok a Fiatalokért Táncművészeti Program? támogatása.
Célul tűzte ki az alapítvány azon tánc-, zene- és vizuális művészek támogatását, akik tartós vagy állandó sérülésük, fogyatékuk miatt szakmájukat elhagyni kényszerültek. Az alapítvány célja ezen sérült vagy fogyatékkal élő művészek rehabilitációjának és esetlegesen átképzésüknek támogatása.